November 20, 2015

Over mij

Even voorstellen

Hallo, ik ben Marian Kramer. Ik ben geboren in Hoogvliet, in Zuid-Holland. In 2002 heb ik de Randstad achter me gelaten en heb ik me gevestigd in het noorden van het land. Ik woon nu in een woonboerderij in het buitengebied van Marum. Hier oefen ik mijn bedrijf uit en geniet ik van het buitenleven met o.a. mijn paarden. Ik ben ook eigenaar van ‘Marianne’s Hof’, een groente-, fruit- en kruidentuin bij mijn huis in Marum.

Na ruim 25 jaar gewerkt te hebben in het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) ben ik in 2011 mijn eigen bedrijf gestart: Komark Administratie & Advies.
Komark Administratie & Advies is een jong en dynamisch bedrijf dat u helpt bij alle voorkomende administratieve werkzaamheden. Ik richt me vooral op de zelfstandige zonder personeel (ZZP’ers) in de drie noordelijke provincies. Deze werkzaamheden worden bij u op locatie op uw eigen systeem, of in Marum bij mijn kantoor aan huis, gedaan.
Ik onderscheid me van andere administratiekantoren door de laagdrempeligheid. Ik ben een goede gespreks- en sparringpartner. Mijn klanten voelen zich op hun gemak bij mij.

Komark Administratie & Advies is sponsor van een zeer getalenteerde amazone in de paardendressuur.

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem contact op en dan maken we een afspraak om met elkaar kennis te maken.