Drie manieren om uw administratie uit te besteden

Op locatie

Ik kom bij u en doe uw administratie op uw locatie. Sommige bedrijven kiezen ervoor om hun financiële administratie door een ‘buitenstaander’ te laten doen. Iemand met een frisse blik die zelf ook ondernemer is en die meer een sparringpartner dan een medewerker is. Bij deze bedrijven kom ik regelmatig op kantoor om hun administratie bij te werken. Dit levert deze bedrijven tijdwinst op en alle informatie blijft binnen het eigen pand.

Neem contact op

Vanuit mijn kantoor

U kunt uw administratie bij mij brengen. In Marum, waar ik mijn kantoor aan huis heb, verwerk ik uw administratie. U heeft de keuze om wekelijks, maandelijks, driemaandelijks of zelfs jaarlijks uw papieren administratie te brengen. Ik verwerk deze gegevens in het boekhoudpakket en ik doe de aangiftes voor de omzetbelasting.

Neem contact op

Online boekhouden

Online boekhouden, uw administratie staat in de ‘cloud’. Tegenwoordig bestaat de mogelijkheid om gelijktijdig met de ondernemer te werken in de administratie: online, in de cloud. U kunt kiezen uit twee mogelijkheden:

1. U verwerkt zelf de gehele administratie en ik kan meekijken, corrigeren en adviseren. Ook kan ik uw jaarcijfers, kwartaalcijfers en analyses maken.
2. U wil niet zelf de administratie verwerken, maar wel meekijken. We spreken samen af hoe ik de administratie verwerk en u kunt desgewenst dagelijks, wekelijks of maandelijks meekijken naar de stand van zaken, bijvoorbeeld naar de openstaande posten of het banksaldo.

Neem contact op

Toegang via de App

Ik werk met de pakketten SnelStart en Exact Online. U heeft de mogelijkheid een app voor de smartphone te downloaden. Hiermee heeft u altijd en overal toegang tot uw administratie.

Geïnteresseerd? Kom langs voor een kop koffie!

Wil je meer weten of kennismakingsgesprek? Neem gerust contact op!