November 20, 2015

Over mij

Over mij

Even voorstellen

Hallo, ik ben Marian Kramer, ik ben geboren in Hoogvliet, Zuid-Holland. In 2002 heb ik de Randstad achter me gelaten en heb me gevestigd in het noorden van het land. Ik woon nu in een woonboerderij in het buitengebied van Marum. Hier oefen ik mijn bedrijf uit en geniet ik van het buitenleven met o.a. mijn paarden.

Na ruim 25 jaar gewerkt te hebben in het Midden en Kleinbedrijf ( MKB ) ben ik in 2011 mijn eigen bedrijf gestart. Komark Administratie & Advies. Komark Administratie & Advies is een jong, dynamisch bedrijf dat u helpt bij alle voorkomende administratieve werkzaamheden. Komark Administratie & Advies richt zich vooral op de zelfstandige zonder personeel ( ZZP er ) in de drie noordelijke provincies.

Deze werkzaamheden worden bij u op locatie op uw eigen systeem, of in Marum bij mijn kantoor aan huis, gedaan.

Ik onderscheid me van andere administratiekantoren door de laagdrempeligheid. Ik ben een gelijkwaardige gespreks- en sparringpartner. Mijn klanten voelen zich op hun gemak bij mij.

Tevens ben ik ook eigenaar van “Marianne’s Hof” een groente-, fruit- en kruidentuin bij mijn huis in Marum.

Momenteel ben ik ook actief als penningmeester van het JBN ( Jonge Bedrijven Netwerk ) Groningen.

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem contact met me op dan maken we een afspraak om met elkaar kennis te maken.

       IMG_0330