November 20, 2015

Facturering

Facturering

Veel contact met uw klant loopt via een factuur. Uw factuur moet er natuurlijk professioneel uitzien en moet een visitekaartje zijn voor uw bedrijf. Facturering door Komark betekent dat u uw volledige facturatie- en debiteurenproces kunt uitbesteden. Deze dienst bevat alles wat u nodig heeft om in totale controle van uw debiteuren te blijven zonder dat u er zelf tijd en energie in hoeft te steken.

Voor de meeste bedrijven zijn facturering, debiteurenbeheer en -administratie wel belangrijk, maar zijn het geen kernprocessen. Meestal verloopt het onopgemerkt totdat er iets fout gaat dan wel iets gewijzigd moet worden. Een fout sluipt in uw facturering en u wordt er de dupe van. Vaak zijn deze fouten moeilijk te herstellen of te achterhalen.

Komark biedt een flexibel en modern factureringsproces waarmee uw ambities worden ondersteund. Een totaaloplossing voor de volledige waardeketen van facturering en debiteurenbeheer. Hiervoor werkt Komark samen met een derde partij die een geautomatiseerd factureerprogramma gebruikt waar de facturen in gemaakt worden. Deze facturen kunnen door Komark worden geïntegreerd in het boekhoudprogramma.

Uitbesteding van uw factuuradministratie en debiteurenbeheer aan Komark biedt de volgende voordelen:

  • Professionele facturerings- en debiteurenprocessen.
  • Aanzienlijke kostenbesparingen. Uw vaste kosten worden variabele kosten.
  • Up-to-date processen zonder bijkomende kosten en/of investeringen in ICT.
  • Verbetering van transparantie en voorspelbaarheid.
  • Uitgebreide rapportagemogelijkheden.
  • Positieve effecten op uw cashflow.
  • Ondersteuning van alle communicatiekanalen voor de verzending van facturen: e-Invoicing, e-mail/PDF of ‘gewoon’ op papier

Kortom, Komark biedt u een professionele en transparante oplossing. Benieuwd hoe deze dienst u voordelen kan opleveren? Neem contact met ons op!