November 20, 2015

Administratie

Administratie

Manieren om uw administratie uit te besteden!

1. U brengt uw administratie bij mij.

HPIM1646IMG_0392

In Marum, waar ik mijn kantoor aan huis heb, verwerk ik de administratie van bedrijven die er voor gekozen hebben om wekelijks, maandelijks, 3 maandelijks of zelfs jaarlijks hun papieren administratie te brengen. Naar aanleiding van deze informatie verwerk ik de gegevens in het boekhoudpakket en doe ik de aangiftes omzetbelasting.

2. Ik kom naar u, uw administratie op locatie.

IMG_0330

Sommige bedrijven kiezen er voor om hun financiële administratie door een ‘buitenstaander’ te laten doen. Iemand met een frisse blik die zelf ook ondernemer is. Meer een sparringpartner dan een medewerker. Bij deze bedrijven kom ik regelmatig op kantoor om hun administratie bij te werken. Het voordeel hiervan is dat het bedrijven geen extra tijd kost en dat de informatie binnen het pand blijft.

3. Online boekhouden, uw administratie staat in de “cloud”.

Tegenwoordig bestaat de mogelijkheid om gelijktijdig met de ondernemer te werken in de administratie. Online, in de cloud. Hierbinnen zijn ook weer twee mogelijkheden.

  1. De ondernemer verwerkt zelf de gehele administratie en ik kan meekijken, corrigeren en adviseren. Tevens kan ik jaarcijfers, kwartaalcijfers en analyses maken.
  2. De ondernemer wil niet zelf de administratie verwerken maar wel meekijken. De ondernemer maakt met mij afspraken hoe de administratie te verwerken en kan desgewenst dagelijks, wekelijks of maandelijks meekijken naar de stand van zaken, bijvoorbeeld naar de openstaande posten of het banksaldo.

APP

Verder werk ik ook met Exact-online waarbij de mogelijkheid bestaat tot het downloaden van een app voor de smartphone. Hiermee heeft u dus vanaf elke locatie toegang tot uw administratie